• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

2020-01-27

/Files/images/golokost/гг.jpeg
«Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…» - саме цей текст оголосив День пам’яті жертв Голокосту 1 листопада 2005 року, коли Генеральна асамблея ООН прийняла відповідну резолюцію.
27 січня 1945 року, 75 років тому, було визволено в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в місті Освенцим, що на території Республіки Польща.
Трагедія Голокосту є уроком для всього людства, який потрібно пам’ятати і ніколи не допустити знову.
У цей день, День скорботи і пам’яті, ми приєднуємося до загальної печалі і прагнемо співчувати тому болю та втраті, ім’я якої Голокост. Будемо пам'ятати... Сподіватися і вірити, що таке жахіття більше ніколи не повториться.
З учнями 8-9 та 6-7 класів педагогом -організатором Білою М.І. проведено Уроки пам'яті.
/Files/images/golokost/г1.jpg/Files/images/golokost/г2.jpg/Files/images/golokost/г2-1.jpg/Files/images/golokost/г3.jpg/Files/images/golokost/г5.jpg/Files/images/golokost/г4.jpg/Files/images/golokost/г6.jpg/Files/images/golokost/г7.jpg/Files/images/golokost/г7-1.jpg/Files/images/golokost/г8-1.jpg/Files/images/golokost/г9-0.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi