День рідної мови

2020-02-21

Сьогодні, 21 лютого, Україна і світ відзначають День рідної мови. Це свято для кожної країни має особливе значення та покликане сприяти підтримці мови як виразника культурної приналежності кожної людини
Як би банально це не звучало, але мова - це справді душа народу, його інтелектуальний портрет, те єдине і невідворотне, що об’єднує всіх людей, те, чим пишеться історія народу. Тому всі народи світу цього дня будуть особливо монолітні, демонструватимуть красу саме своєї мови, розповідатимуть про те, що саме їхня мова - найдавніша, найсильніша і наймилозвучніша. Це нормально і природно, оскільки своє - завше найкраще!
Учні 6-9 класів школи поринули у справжню мовну розвідку під назвою «Слова у рідній мові – квіти калинові», яку провела вчитель української мови Іванюк Олеся Михайлівна.
Бібліотечний урок у вигляді мовної гри «Слово до слова – зложиться мова» для учнів 2-3 класів провела бібліотекар школи Маргітич Ольга Семенівна.
/Files/images/21_schnya_mova/р1.jpgСлова у рідній мові – квіти калинові/Files/images/21_schnya_mova/р2.jpg/Files/images/21_schnya_mova/р3.jpg/Files/images/21_schnya_mova/р04.jpg/Files/images/21_schnya_mova/р05.jpg/Files/images/21_schnya_mova/о0.jpgБібліотечний урок /Files/images/21_schnya_mova/о2.jpg/Files/images/21_schnya_mova/о03.jpg/Files/images/21_schnya_mova/о4.jpg/Files/images/21_schnya_mova/о5.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi