День непаління

2021-11-18

Кожен третій четвер листопада відзначається в світі як Міжнародний день непаління. Ідея цього дня – закликати курців відмовитися від паління хоча б на день, щоб звернути їхню увагу на те, що кожна викурена цигарка завдає непоправної шкоди їхньому здоров’ю.

З кожним роком в Україні збільшується кількість активних курців, і, нажаль, поступово зростає частка більш молодого населення, в тому числі і дітей шкільного віку, що є жертвами цієї шкідливої звички. Не можна забувати про вплив "пасивного" паління!

Ми спробували розібратися, чому починають палити

/Files/images/1_ruh_21/foto-1.png

Ми прагнемо закликати усіх задуматися про шкоду цигарок, про вплив їх на наше здоров’я та закликаємо звернутися до здорового способу життя.

Ми виступаємо проти паління!

/Files/images/1_ruh_21/П9.jpg/Files/images/1_ruh_21/пал1.jpg/Files/images/1_ruh_21/пал2.jpg

Всі ми добре знаємо, що це шкідливо, викликає звикання, що під впливом нікотину зношуються судини мозку, розвивається швидка втомлюваність, головний біль, ослаблення пам’яті, зменшення м’язової енергії. Тютюновий дим шкідливо впливає на легені і бронхи. В результаті виникає хронічне запалення дихальних шляхів. Курці часто хворіють на бронхіт. Захворюваність на рак легенів у курців у десять разів вища, ніж у тих, хто не палить.

/Files/images/1_ruh_21/7клк.jpg/Files/images/1_ruh_21/п2.jpg/Files/images/1_ruh_21/п3.jpg/Files/images/1_ruh_21/n5-6.jpg/Files/images/1_ruh_21/5 кур.jpg/Files/images/1_ruh_21/5к.jpg/Files/images/1_ruh_21/5n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi